Ce este campania 'Cumpără din Inimă'?

Ce este campania 'Cumpără din Inimă'?

În acest an, Covorul Casei Tale inaugurează cu entuziasm campania "Cumpără din Inimă", o inițiativă pe care ne propunem să o transformăm într-o tradiție anuală. În fiecare an, ne angajăm să aducem un strop de bucurie și generozitate în sufletele celor care aleg să facă cumpărături în cadrul acestei campanii speciale.

Misiunea "Cumpără din Inima"

Primul pas către o schimbare pozitivă îl facem printr-o legătură de inimă între clienți și cauze umanitare. În centrul acestei inițiative se află angajamentul nostru de a dona fondurile strânse unui caz umanitar. Fiecare covor achiziționat devine astfel un gest de generozitate și grijă față de cei care au nevoie.

Beneficiile pentru Cumpărători

Invităm clienții să se alăture acestei călătorii pline de inimă. Fiecare cumpărătură nu este doar o achiziție pentru casa dumneavoastră, ci și o contribuție la binele comun, aducând lumină în viețile celor în nevoie.

Cum să participați

Descoperiți colecția noastră specială "Cumpără din Inimă" și adăugați un strop de bucurie în căminul dumneavoastră, contribuind în același timp la proiectele umanitare pe care le susținem. Fiecare achiziție în perioada 8-10 decembrie aduce o donație de 3% pentru comenzile cu plata la livrare și 5% pentru cele achitate online cu cardul.

Hai să construim împreună o tradiție de generozitate și să aducem lumină în inimile celor aflați în nevoie. "Cumpără din Inimă" - începutul unei frumoase tradiții!
Înapoi la blog

Lasa un comentariu